HTML

swikileaks

Volt Nők Lapjás újságíró romantikus hevületében Svájcba emigrál. Vajon fekete mosogatóként végzi?

06.
január

Első

gaborleaks  |  3 komment

Végre van internet, kezdem a blogolást. Az alapvető infók: megérkeztünk, élünk, egyelőre egyik napról a másikra, mert annyi az intézni való dolog. Az elmúlt napok története röviden:

Gencsapátiban Volkswagen Transporter átvevés, Pestre vezetés, bepakolás, Zürichbe vezetés, útközben izgulás, hogy a vámnál minden jól menés. Vámnál minden jól menés, nagy örömben elfelejtés svájci autópálya-matricavásárlás. Izgulás, hogy rendőrök nem észrevevés, majd végül isten háta mögötti kis eldugott faluban autópálya-matricavásárlás. Autópályára visszatérés, Zürichbe megérkezés, a szűk utcákon a bazi nagy Transporterrel valakit majdnem elgázolás. Örülés, hogy nem így történés. Hazaérés, kipakolás, örülés. Megijedés, hogy útlevél nem találás. Kétségbeesés, gyors lefolyású szívinfarktust kapás. Sonja útlevél megtalálás a Transporter kesztyűtartójában. Örülés, Sonját nagyon szeretés. Lefekvés. Nem tudni alvás. Úgy döntés, hogy kipakolás.

Másnap reggel sms kapás a magyar mobilszámra. Sms-t próbálni megnyitás, nem sikerülés. Kiderülés, hogy magyar SIM kártya meghalás, a telefonszám +36202171389 egy időre biztosan elfelejtés. Idegeskedés hogy most mifasz. Sonja úgy döntés, nekem most új telefon és svájci SIM kártya vásárlás. Örülés, Sonját nagyon szeretés.

Városba bemenés, csudálatos telefon vásárlás (HTC Desire HD) és svájci szám megkapás. Örülés. Folytatás kipakolás, közben délután találkozás magyar barátokkal, őket üdvözlés, megköszönés, hogy Transportert ők hazaszállítás. Este velük lazulás.

Másnap internet-modem megérkezés, installálás. Sikerülés, örülés. Közvetlenül utána televízió és telefon installálás. Ismét sikerülés, önmagamat zseninek kikiáltás. Este magyar hírek olvasás az interneten, elkedvetlenedés. Ilyenkor mindig örülés, hogy Svájcba lelépés.

Újabb nap, újabb vásárlás, ezúttal cipő vevés. Egyszercsak pénztárca nem találás, gyors lefolyású szívinfarktust kapás. mert pénztárca nem találás. Végül Sonja pénztárca megtalálás a szatyorban. Örülés, Sonját... de ezt már úgyis tudjátok.

Hát ennyi dióhéjban. Holnaptól már bővebb leszek.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swikileaks.blog.hu/api/trackback/id/tr352566346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy Lélek 2011.01.07. 10:19:10

"Sonját nagyon szeretés!" - ez nagyon aranyos! Várom a további kalandokat!

gaborleaks 2011.01.09. 12:56:01

@Egy Lélek: Remélhetőleg lesznek kalandok... ha lesznek, igérem, megírom őket! :-)

kejeszt 2011.01.12. 22:28:12

Elolvastam minden napot ! Abba ne hagyd ! Anyu épp ma kérdezte, olvaslak ? Így aztán regisztráltam, beléptem, szóval ittvagyok és várom az újabb és újabb tudósításokat !

Pusziiiiii :))))))))))))))
süti beállítások módosítása