HTML

swikileaks

Volt Nők Lapjás újságíró romantikus hevületében Svájcba emigrál. Vajon fekete mosogatóként végzi?

 
A hét belpolitikai híre Svájcban:
 
„Közel három évtizeden át fajtalankodott a rábízott sérült gyermekekkel és felnőttekkel az a férfi, akit őrizetbe vett a svájci rendőrség. A szociális munkás főleg  fiatal fiúkat szemelt ki magának a most 54 éves tettes, de nőket is megbecstelenített. A saját bevallása szerint pedofil hajlamú gyanúsított legifjabb áldozata csupán egy esztendős volt.
A terápiás dolgozóra, akinek a feladata az intézményekben a mosdatás volt, eddig 114 rendbeli szexuális visszaélést sikerült rábizonyítani.”
 
A hét belpolitikai hírének hatása Zürichben:
 
Az ügy kirobbanása utána egy nappal már kint vannak az utcákon az önkéntesek, akik aláírást gyűjtenek a legújabb Volksiniziative-hez (Ez olyan, mint egy ügydöntő népszavazás. A nép eldönti, mit akar, a kormánynak pedig kötelező úgy cselekedni). A Volksiniziative kérdése: „Egyetért-e azzal, hogy bizonyítottan pedofil emberek ne dolgozhassanak gyermekek közelében?”
 
Sonja, amikor meglátja az aktivistákat, azonnal odamegy és aláír. Látom rajta, hogy utána jobban érzi magát. Jó érzés tenni valamit.
 
Mikor megemlítem neki, hogy mennyire irigylem azért, hogy közvetlenül van beleszólása a politikába, mert így közvetlenül van befolyása az országra, amelyben él, azzal „védekezik”, hogy a folyamat hosszú, és még legalább 2-3 évnek el kell telnie, mire dönteni fog a svájci nép a fenti kérdésben. Szóval azért itt sem fenékig tejfel a politikai rendszer.
 
Lehet, hogy igaza van, én mégis irigylem a feleségem. Mert lehet, hogy hosszú ideig tart, de ő legalább tényleg érezheti, hogy számít a véleménye, szavazata. Egyszer ugyanis letelik az a két-három év, és Sonja – ha a népe egyetért vele – keresztülviheti az akaratát.
 
P.S. Hamarosan arról fognak szavazni a népek, hogy korlátozzák-e Svájcban az otthoni fegyvertartást. Sonja korlátozáspárti, kíváncsi leszek a végeredményre.
 
 
 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://swikileaks.blog.hu/api/trackback/id/tr402644831

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Richard Quandt - PEDOFÍLIA 2011.03.19. 13:42:41

Ismét a hírek közé került a katolikus papok által elkövetett pedofília. Persze, nem remélhettük, hogy most már soha nem találkozunk ilyesmivel, de ha néhány hétig nem szerepel az újságban és a tévében, az ember hajlamos azt hinni, hogy megtörténtek a s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása