HTML

swikileaks

Volt Nők Lapjás újságíró romantikus hevületében Svájcba emigrál. Vajon fekete mosogatóként végzi?

Itt a tavasz, ennek örömére Sonjával tegnap shoppingoltunk egy kicsit a Bahnhofstrasse, Zürich Váci utcájának környékén. Íme a benyomásaim a 2011 tavaszi trendekről:

2011-ben a divatos férfinak már nem elég a jól szabott, minőségi öltöny. Igazán trendi akkor leszel, ha a fejed sassá szabatod át. Ne nevessen senki, a 21. században már minden csak pénz és elhatározás kérdése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A csivavák felett is eljárt az idő. A mai trendi nő, amellett hogy SZTK-keretre hajazó Clark Kent szemüveget visel, hernyókat tart házi-kedvencként.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Apropó, nem tudom, hallottátok-e már, de Európában a svájci nők a legvékonyabbak. Ez persze együtt jár a kis kosármérettel. A próbababák tökéletesen érzékeltetik a helyzetet, hiszen már a B kosár is lötyög rajtuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bahnhofstrassén persze vannak önmegtartóztató kirakatok is. Ennek királya a Louis Vuitton táska-szaküzlet, melynek hatalmas kiállítóhelységében összesen kettő, azaz kettő darab termék található. A táskák egy aranyozott oltáron hevernek, amelyből aranyozott izék lövellnek ki. Ezzel, gondolom, azt akarják érzékeltetni, hogy a táskák sugároznak, mint fukushima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha pedig azon gondolkodna valaki, miért is csak két táskát tesznek ki a kirakatba, a válasz: ebből is rendesen meg lehet élni. Nézzük csak meg a táskák árait! (Az azért érdekelne, hogy melyik az a kapocs, amely 300 CHF, azaz kb. 60.000 forint különbséget okoz a két modell között.)

 

 

 

 

 

 

 


Apropó meglepő árak: ez a két kilós csokoládé nyuszi 40.000 forintba kerül a Sprüngli cukrászdában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de térjünk vissza a valóság talajára. A három órás kirakatnéző túrán egyértelműen leszűrtük, hogy idén tavasszal/nyáron ismét a tengerészcsíkos cuccok lesznek a menők. Sonjának, aki mellesleg nem átlagos svájci nő, vettünk is egyet rögvest.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://swikileaks.blog.hu/api/trackback/id/tr772815079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagykócsag 2011.04.10. 20:02:58

És milyen jól áll neki! :)

kejeszt 2011.04.13. 14:40:06

Sonja nagyon csini vagy !
süti beállítások módosítása